Brazilian Blowout är den mest innovativa och
effektiva professionell utjämningsbehandling i världen!

Genom att använda Brazilian Super Nutrient Complex och ett privatägt polymer-system, förbättrar
BRAZILIAN BLOWOUT håret genom att skapa ett skyddande proteinlager runt hårstrået vilket
eliminerar frizz (torrt hår) och jämnar ut hårstråets fjällskikt.

INGEN FORMALDEHYDE!

Slutresultatet är smidig, frisk, konditioneras hår med glans.


Vad du kan förvänta dig?

När du kommer till salongen, är den process som följer:

  1. Stylisten kommer att schamponera håret med Brazilian Blowout’s specialutformade Anti-Residue; Professional Shampoo för att förbereda för en optimal utjämning av håret.
  2. Efter handdukstorkning, kommer din certifierade Brazilian Blowout Stylist att dela upp håret i sektioner och kamma in Brazilian Blowout Professional Treatment genom varje sektion av hår, från rot till topp, lätt duttande på varje sektion med lösningen.
  3. Lösningen kommer att omge varje hårstrå med ett skyddande proteinlager för att släta till och tillplatta fjällskiktet.
  4. Stylisten kommer sedan att föna håret så rakt som möjligt med en paddel- eller rundborste.
  5. När håret är torrt, kommer Stylisten att dela upp håret i fyra sektioner och börja använda plattång för att ytterligare räta ut håret i 2cm breda sektioner.
  6. När det är klart kommer stylisten skölja håret (inget schampo), handdukstorka och tillämpa Brazilian Blowout Masque för att ytterligare sammansluta den professionella formula. Efter 60 sekunder kommer stylisten skölja och handdukstorka håret igen.
  7. Stylisten kommer sedan att applicera Brazilian Blowout Smoothing Serum för att ytterligare försegla fjällskiktet och reda ut håret innan det blåses torrt.
  8.  

Keratinbehandling

Boka tid online dygnet runt!

Besök vår webbutik för löshår och mer