Färgbehandlingar

Färgspecialisterna i Stockholm 

Salong Headzone, en av Stockholms största hårfärgssalonger

På Salong Headzone har vi ett genuint intresse och en lång erfarenhet av olika typer av färgbehandlingar.

På salongen jobbar vi med Wella Professionals färgsystem, där ingår även den nya revolutionerande hårfärgen "Illumina color".

Illumina Color är Wella Professionals senaste genombrott och den största teknologiska innovationen på 20 år, som får ditt hår att uppnå enastående ljusreflektioner. Den ger överlägsen ljusreflektion och upp till 100 % bättre täckning av grått hår med ett skimrande färgresultat.
Illumina Color förser håret med förstklassigt skydd genom den patenterade Microlight-teknologin som skyddar hårstrånas yttre skikt så att de behåller sin klarhet. Det gör att ljuset kan passera igenom och belysa naturliga färgskiftningar inifrån – vid alla slags ljus.

På Salong Headzone arbetar vi alltid med kända och världsledande hårprodukter i alla behandlingar. Vi avsätter den tid som behövs med varje kund och stressar oss inte igenom en klippning eller färgbehandling. Vår personal går på flera externa utbildningar kontinuerligt, samt besöker hår- och frisörmässor för att ta in nya trender och idéer.

 

boka tid

OLAPLEX

EN MOLEKYL SOM FÖRÄNDRAR ALLT

Äntligen kan frisörens värsta mardröm, skadat hår, vara ett minne blott. Allt från vanlig hårfärg, blekning till obrefärgning (Balayage), återskapar Olaplex hårets interna bindningar. Håret blir starkare, friskare och ger mer långlivade färgresultat med vitalitet! Olaplex flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet.

Genom att använda grundläggande kemi kan håret lagas genom att bindningar återskapas. Olaplex är fri från silikoner, sulfater, ftalater, DEA och aldehyder och har aldrig testats på djur.

Olaplex kan med fördel användas till hårförlängningar.

 

Fin hårfärg från wella illumina color

 

boka tid

Brud & Fest

Utöver de vanliga färgbehandlingarna som en frisörsalong erbjuder, kan du hos oss också boka brud- och festuppsättningar, bryn- och fransfärgning m.m. Se alla behandlingar och priser i vår prislista.

Boka tid online dygnet runt!

Besök vår webbutik för löshår och mer