DRAG

Rådmansgatan 46
sedan 1993.

Vårt flaggskepp hittar du i hörnlokalen vid korsningen Rådmansgatan och Döbelnsgatan i Vasastan, ca 100 meter från tunnelbaneuppgången på Sveavägen vid stationen Rådmansgatan på gröna linjen. Vi har sedan starten 1993 haft närmre en halv miljon besök på denna salong av våra fantastiska kunder. Välkommen att boka en tid på Rådmansgatan, du kommer snabbt förstå varför vi har så många stammisar här<3

Sankt Eriksgatan 76 sedan 2014.

År 2014 öppnade vi Headzone på Sankt Eriksgatan, ett stenkast från Sankt Eriksplan och möttes av en kärleksvåg från Sankt Eriksplansborna. Salongen blev snabbt populär och är idag en av de mest välbesökta i området. I den nyrenoverade, ljusa lokalen möts du av frisörer av högsta kaliber. Oftast fullbokat, precis som övriga Headzone-salonger. Boka en tid på Headzone Sankt Eriksgatan om du vill åt det där lilla extra i din frisyr. Välkommen!

Kungsholmsgatan 18 sedan 2019.


I den vackra sekelskiftesfastighet mitt emot anrika Hotel Amaranten hittar du vår senaste frisörsalong i en vacker lokal med gigantiska fönster. Stilfullt inredd med gott om plats. Något som verkligen behövdes på Kungsholmen. Våra fantastiska frisörer finns här och vinner varje dag förtroendet från många kunder, som nästan alltid återvänder och blir stammisar. Välkommen att boka en tid på Kungsholmsgatan om du vill komma iväg från vardagsstressen medan vi gör dig fin.