DRAG

Vi älskar hårförlängningar och löshår

Salong Headzone är en av Sveriges ledande frisörsalonger inom hårförlängningar. Vi har jobbat med hårförlängningar i mer än 15 år och vågar påstå att vi kan löshår som få andra. Hos oss är kunden alltid i fokus. Vårt mål är total kundnöjdhet - inga kompromisser.

Löshåret vi använder på våra hårförlängningar är noga utvalt och vi importerar det själva från en av Europas ledande och mest erfarna löshårsfabriker i Italien. Det är faktiskt sjukt bra!

Vi har oftast alla nyanser på lager vilket gör att du slipper förbeställa håret. Det ska vara enkelt. Boka den tid som passar dig och välkommen in på en total makeover.

Headzone Premium Hair Extensions

Salong Headzone använder endast 100% äkta löshår av kvaliteten Indiskt tempelhår. Den typen av hår påminner väldigt mycket om Europeiskt hår. Håret är av så kallat 100% remy-kvalite, det innebär att topparna på löshåret alltid ligger åt samma håll. Det ger mindre friktion i hårtet, vid exempelvis borstning då fjällskikten ligger åt samma håll. Denna typ av hår har en speciell form, vilket gör dem starka och fylliga, samt ger volym och silkeslen känsla vid beröring.

Keratin eller Tejp?

Hårförlängning med keratin

Löshåret fästs på ditt egna hår, slinga för slinga. De färdiga hårslingorna är sammanbundna av keratin, som fungerar som lim. Keratin är ett ämne som finns naturligt i ditt hår. Med hjälp av en speciell värmetång smälter frisören samman fästet på löshåret med ditt eget hår. Löshåret sitter sedan säkert och skadar inte ditt hår

Hårförlänging med tejp

Löshåret fästs med tejp på ditt egna hår. Detta är en metod som är extra bra för personer med tunt hår. En fördel är att man kan återanvända samma löshår genom att man flyttar upp löshåret. Vanligtvis kan man göra det 2-4 gånger beroende på hur väl man sköter håret.

Du vet väl att du kan betala via faktura eller dela upp din betalning hos oss via Qliro :)