DRAG

Vi är Headzone - vårt mål är att du ska känna dig fantastisk

Det har gått mer än 30 år sedan vi öppnade vår första frisörsalong i centrala Stockholm. Idag tillhör vi en av de mer etablerade frisörsalongskedjorna i stan, med en bred erfarenhet av nästintill allt inom branschen.

Idag driver Headzone tre frisörsalonger, en på Rådmansgatan 46, en på Sankt Eriksgatan 76 och en på Kungsholmsgatan 18, alla i luftiga och fina lokaler.

Vi har ett nära samarbete med Wella och våra frisörer utbildas kontinuerligt i nya tekniker och trender. Vår personal har flerårig erfarenhet inom yrket och bred kompetens. Vi gör allt för att du som kund kan känna dig trygg.

Ibland hjälper vi även till genom att ha elever från gymnasieskolan på plats på salongerna, då vi vill bidra till yrkets framtid.EN FRISÖRSALONG MED PERSONLIGHET.

Headzone ❤️🌍

Vi pantar och återvinner alla våra färgtuber och kartonger. Tillsammans med Wella gör vi vad vi kan för att bidra till ett mer hållbart samhälle. Vi källsorterar aluminiumtuber, pappkartonger och annat avfall. Vi måste alla ta vårt ansvar för vår gemensamma framtid!